Jaarwisseling
Door: Gerard K
01 Januari 2005 | Irak, As Samawah
Ook dit door de activiteiten commissie georganiseerd feest kon wederom als geslaagd worden beschouwd. Binnen enkele uren had de commissie de eetzaal omgetoverd tot een feestpaleis.
Aan de oproep om aan de lokale kledingvoorschriften te voldoen werd ruim gehoor aan gegeven. Allerlei creaties werd als voorbeeld genomen. Om 24.00 uur luidden mortierschoten het nieuwe jaar 2005 in.
Het feest ging (alcoholvrij) tot in de kleine uurtjes door.
Helaas werden er geen TV-beelden opgenomen.
01 Januari 2005 - 12:33
Debbie:
Zo te zien liep er heel wat raar volk rond... Hopelijk heeft iedereen t nieuwe jaar goed ingeluid en kunnen we gelukkig zeggen: dit jaar komen jullie thuis!!! -
01 Januari 2005 - 13:38
Anneke:
Voor iedereen een gelukkig nieuwjaar! Was een gezellige boel daar lijkt me . En dan nog wel nuchter het nieuwe jaar in. Dat zal een ervaring geweest zijn, voor een aantal. tot over een paar maandjes. -
01 Januari 2005 - 15:33
Jan En Hillie:
ronald fijn dat je toch nog even bent geweest op het feest en we je nu ook eens op de foto zagen he pas goed op jezelf en goed uitzieken pa en ma -
01 Januari 2005 - 18:48
Gerard K.:
Allereerst voor jullie in het bijzonder een heel voorspoedig en veilig 2005 gewenst. We maakten ons enige zorgen of en hoe jullie in de woestijn wel in de gelegenheid waren om de feestdagen goed door te brengen. De foto's maken duidelijk dat dat wel degelijk het geval is geweest. Enkele allochtonen hadden toch wel enige overeenkomst (louter toeval?) met Nederlandse marechaussees. Je ziet dat inburgeringscursussen zeker z'n nut kunnen hebben -
02 Januari 2005 - 12:56
Danielle En Jordy:
hoi ronald B. fijn om je even op de foto te zien. en dat je toch nog even op het feest bent geweest.
pas goed op jezelf.
xx danielle en Jordy -
04 Januari 2005 - 11:02
Ikke:
Hallo allemaal.
Ten 1e : allemaal een geweldig, mooi, veilig en gezond 2005 toegewenst van mij.
Enne...Lieffie...
Wat sta je mooi op de foto zeg ;-)
Fijn om je weer even gezien te hebben !
Nog een paar weekjes, en dan kan ik eindelijk met je knuffen (hehe) !
Dikke kus van Ikke XXX