Nieuwjaarsloop
Door: Gerard K
01 Januari 2005 | Irak, As Samawah
Na een nacht van feesten moest er weer worden gepresteerd.
Iedereen kon ` katervrij `meelopen met de nieuwjaarsloop. De opkomst was weer massaal. Er werd een afstand gelopen van 5 km. Om 11.00 uur werd door de Genie het startschot gegeven en ging men van start.
De Base/brandweer zorgde voor een spuitje in de rug en voor verkoeling.
Albert haalde als 1e van het MPPel de Finish.
Vermoedelijk door de oplopende temperaturen alhier ( 25 C) was de Kerstman de kluts kwijt en deelde Sinterklaasletters uit aan de deelnemers.
Aansluitend werd een brunch geserveerd met alles erop en eraan.
Groeten uit het zonnige As Samawah
01 Januari 2005 - 12:35
Debbie:
Een goed begin van het nieuwe jaar!!! Zelfs mijn mannetje heeft meegelopen, klasse!! dikke x van jouw meis -
01 Januari 2005 - 13:34
Anneke:
Hier even weer een berichtje van onze kant, Patrick Mirjam en ik wensen iedereen daar en met name mijn mannetje en papa Dick een goed beter ,best 2005! Nog een plezierige tijd daar saampjes.
Dick veel liefs en kusjes van ons drietjes. dag dag. -
01 Januari 2005 - 14:31
Mirjam:
hoi cor,dat is nog eens een goed begin voor het nieuwe jaar,ja het is wat anders dan de nieuwjaars duik maar wel bijna zo nat alleen zonder erwtensoep,je heb de oliebollen weer verbrand,maar hoeveelste ben je nou geworden.dikke kus xxxxxen ik hou van je!!!!!!! -
01 Januari 2005 - 14:34
Stefano En Gianluca:
ja ja jullie zien het goed mijn pappa in actie,te gek he,we zijn trots op je ,we houden van je,en we zijn nu al een beetje aan het aftellen,dikke kus je lieve jongens te gek hoor pappa xxxxxxxxxxxxxxxx -
01 Januari 2005 - 16:28
Joke En Nozem:
Hoi Marco F. en alle collega.s
Alle geluk en gezondheid voor 2005. -
01 Januari 2005 - 17:01
Jeroen:
hoi dick een goed 2005 ge wenst. En ik hoop dat jij oud en nieuw goed bent doorgekomen. groetjes van jeroen -
01 Januari 2005 - 17:23
Ria:
Dick de beste wensen voor het nieuwe jaar en natuurlijk voor iedereen in camp Smitty. Vanmorgrn heeft Henk z'n nieuwjaarsduik in Scheveningen gedaan ijs en ijs koud was het. Henk had zich op het ergste voorbereid, maar het was nog erger!!! Henk vond het een geweldige ervaring, echt ook iets voor jou Dick. Ha Ha!!! veel liefs van iedereen aan deze kant h.v.j -
01 Januari 2005 - 17:32
Rick Swart (sfir4):
Peter & Ricardo en de rest een gelukkig nieuw jaar toegewenst en de allerbeste wensen voor 2005 -
01 Januari 2005 - 17:32
Rick Swart (sfir4):
01 Januari 2005 - 17:41
Sanne:
hoi dick gelukkig nieuwjaar heb jij het daar warm heb jij de k erstman nog een hand gegeven waren de oliebollen lekkers sta jij op foto met de waterspuit?????????papa heeft lekker gezwemt in de zee. jeroen is 9 jar geworden groetun sannexxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx -
02 Januari 2005 - 15:36
Ine:
Ap.
Ik wens jouw en je collega's de beste wensen voor 2005. Dat het een gezond en sportief jaar mag worden. Het begin is er al.
Knuffels en een dikke kus.
Ine -
02 Januari 2005 - 17:42
Henk Zwager Paulien:
Appie,
gelulzalig nieuwjaar gewenst van hier uit. Je bent nog lang niet zo bruin als ik had gedacht. Zult al wel wat dikker geworden zijn want we zien jullie vooral (feesten en)eten. Als je maar niet door je racefiets zakt als je terug bent,'t zal je snelheid drukken; kunnen we misschien eens samen fietsen! Wens jullie verder 't allerbeste en behouden retour. Gr. van allen. -
03 Januari 2005 - 18:08
Jorieke:
Ik wens iedereen een goed en gezond 2005.
En ik hoop dat julie inderdaad in maart thuiskomen. Heb ik eindelijk weer iemand ruzie mee te maken,he pap -
05 Januari 2005 - 18:45
Ap:
we wensen iedereen nog een goed nieuwjaar toe maar onze ap natuurlijk in het bijzonder...en wat was je tijd??? dat wil ik natuurlijk wel graag even weten. als je zo door blijft trainen kunnen we mooi samen aan de drielandenloop meedoen begin april!!! groetjes van meindert en yvonne