Oudejaarsavond - Reisverslag uit As Samawah, Irak van mppelsfir5 - WaarBenJij.nu Oudejaarsavond - Reisverslag uit As Samawah, Irak van mppelsfir5 - WaarBenJij.nu

Oudejaarsavond

Door: Gerard K

Blijf op de hoogte en volg

31 December 2004 | Irak, As Samawah

Oudejaarsavond,

Beste thuisblijvers we willen jullie uitnodigen om op 31 december 2004 omstreeks 22.30 uur aanwezig te zijn in de feesttent van Camp Smitty. Haast U, want dan gaat de Arabic Dance Party van start.
Voor degene die nog niet eerder hier zijn geweest. Als U As Samawah binnenkomt moet U ter hoogte van het treinstation links af dan kunt U het Camp al zien liggen. U wordt verzocht in traditionele Irakese kleding te verschijnen. Door de “lokale bevolking” zijn er op het Camp flyers uitgedeeld.
Om 24.00 uur zal er vuurwerk worden afgestoken onder leiding van de Explosieve Opruimings Dienst ism de Genie en de Statcie.
Uiteraard hoeft U de oliebollen niet te missen Deze zijn verkrijgbaar bij de ingang van de feesttent, gebakken door eigen keukenpersoneel, volgens grootmoeders recept.
De kans is aanwezig dat het NOS Journaal beelden van deze feestavond zal gaan uitzenden (vermoedelijk tijdens het 23.00 uur Journaal)
Mocht U zijn verhindert. Het Mppel wenst U allen een gezond en gelukkig 2005.

• 31 December 2004 - 11:56

Hans:

Ik hoop, dat jullie er met z'n allen toch nog een gezellige avond van maken en ik denk, dat het hele thuisfront om 00.00 uur allemaal met de gedachten bij jullie zullen zijn!!! Een heel goed en vooral veilig begin van het nieuwe jaar! Nel

• 31 December 2004 - 12:08

Theo V:

Jasper,Ronald,Ronald Polly,Gerard Kluk en natuurlijk ook voor de rest van de Kmarclub, een hele gezellige jaarwisseling toegewenst en see you next year.

• 31 December 2004 - 12:33

Petra S.:

Hallo allemaal,
    Bij deze wil ik alle smurfen op Ar Rumaytah een goeie roetsj wensen. Maak plezier, dan gaat de tijd het snelst. Let goed op elkaar. Brilsmurf, we houden van je en we missen je.

• 31 December 2004 - 12:38

Freek A:

Happy New Year from all the fam. in Canada. Take care and stay healthy in 2005 Tante Neeltje

• 31 December 2004 - 12:39

Leila:

serieus?

• 31 December 2004 - 12:49

Paulien Ber:

Henry maak er een knaldag( avond) van!
    We wensen jou en al je collega's een fijne avond en alle goeds voor de rest van je tijd daar.

• 31 December 2004 - 13:04

Mirjam:

lieve cor maak er wat van vanavond en niet te veel oliebollen eten ,we denken aan,alvast de beste wensen en veel liefs van je vrouwtje

• 31 December 2004 - 13:05

Ria:

Voor jullie allemaal een heel goed uiteinde en een goed begin voor het nieuwe jaar, en dick in gedachten zijn we bij je, het is toch anders dit jaar! En we lazen al, bij jullie zullen de oliebollen ook goed smaken geweldig om op de hoogte te blijven hoe alles bij jullie verloopt en dat ook de nederlandse gewoontes niet worden vergeten. Wij proosten allemaal op jullie en Dick jij bent in onze gedachten en drink er ook een op ons heel veel liefs ria

• 31 December 2004 - 13:07

Stefano:

lieve papa ,veel plezier vanavond ,we denken aan je volgend jaar gaan we weer vuurwerk afsteken met zijn tweeen.heel veel goeds en liefs van je grote vriend ,dikke kusxxxx.hou van je

• 31 December 2004 - 13:11

Gianluca:

lieve papa,al ben ik nog klein ,maar volgend jaar kunnen we samen die oliebollen opeten ,en met zijn alle naar het vuurwek kijken ,mis je en hou van je dikke kus, je kleine lachebekje

• 31 December 2004 - 13:14

Mirjam:

voor iedereen de beste wensen en met zijn alle weer heelhuids terug in 2005,veel plezier vanavond

• 31 December 2004 - 13:30

Joan:

he lieve freek, maak er wat gezelligs van vanavond. Weet dat ik aan je denk en heel veel van je hou en volgend jaar krijg jij als eerste de nieuwjaarszoen van me. dikke kus je meissie

• 31 December 2004 - 13:43

Freek:

De beste wensen voor iedereen! Zeker voor jou schatje! 2005 wordt ons jaar! Groeten uit As-Samawah!

• 31 December 2004 - 14:03

Bert:

voor jou en je collega`s een heel goed uiteinde en een goed begin veel plezier lieverd voor jou nog een dikke kus liefs peet xxx

• 31 December 2004 - 14:35

Oma En Opa A:

lieve freek we wensen jou en al je colega,s een heel voorspoedig en gezond jaar
    toe in 2005 en we hopen voor allen een goede
    thuis komst .

• 31 December 2004 - 15:00

Peter:

wij wensen jou een onwijs gezond,veilig en vreedzaam nieuwjaar en dat het moge brengen wat jij er van verwacht.Ma en Pa

• 31 December 2004 - 15:02

Wilco:

Wij wensen ook jou een heel gezond,veilig en vreedzaam nieuwjaar en hopen dat ook jou verwachtingen beantwoord zullen worden.De ouders van Peter.

• 31 December 2004 - 15:09

JARNO&ROBIN:

hoi ik hoop dat jullie een fijne jaar wisseling hebben en een gekukkig 2005.
    groeten uut et diern

• 31 December 2004 - 15:19

Pietie:

ik hou van je !

• 31 December 2004 - 15:29

Frouwke/Robin:

Gerard K. en collega's wensen wij een gezellige jaarwisseling en een gezond en vredig 2005.Vanavond om 24.00 uur zullen we op jullie proosten voor een veilig thuiskomst. Het aftellen kan beginnen. Tot vanavond op de Arabic Dance party. Het lijkt ons wel heel gezellig.!!!.Groetjes en kusjes van Frouwke en Robin en familie

• 31 December 2004 - 15:34

het thuisfront

• 31 December 2004 - 15:41

Leanne:

Ey Roon,
    kWens je hele goede, fijne jaarwisseling!! Enn, tot snel horens maar weer!!! Liefs

• 31 December 2004 - 15:48

Leanne:

Ey Roon,

• 31 December 2004 - 16:24

Debbie:

Lieve schat, ik wens jou en al je collega's een geweldige danceparty vanavond en een goed begin van een vredig en gezond 2005!!! Superdikke xxxx van jouw muts

• 31 December 2004 - 16:30

De Bontekoetjes:

Hoi Gerard K.

Dank je wel voor de uitnodiging, maar helaas lazen we de uitnodiging te laat, dus gaan we vanavond maar thuis het NOS-journaal kijken. We wensen jullie een goede jaarwisseling en alvast een heel gelukkig nieuwjaar. We zullen om 12 uur er eentje op jullie drinken!
    Groetjes, de Bontekoetjes.

• 31 December 2004 - 16:39

Debbie:

• 31 December 2004 - 16:55

Jan En Hillie:

jongens en meiden we wensen jullie een hartstikke fijne partytoe oudejaars avond en onze ronald van harte beterschap jammer dat je er vanavond niet bij kunt zijn he pas goed op jezelf ronald jasper en ronald en de rest een heel gezond en veilig 2005 tot ziens in maart

• 31 December 2004 - 16:55

Jarno B En De Rest Van De Familie:

wij wensen je een prettige jaarwisseling en een gelukkig 2005

groeten jarno en de rest van de familie

• 31 December 2004 - 17:16

Jan Marian:

Hoi Gerard K. en Appie M.
    Namens marian en mij, een goede jaarwisseling en een nog beter nieuwjaar. Tot snel.

• 31 December 2004 - 17:21

HANS:

Van Ernest en Mariska het allerbeste voor 2005 en ook namens onze 2 zwabbertjes (the doggies).Onze champagne staat koud op naar een super nieuwjaar!!!!!!
    Lieve groetjes van Ernesto en Mariska.

• 31 December 2004 - 17:36

Edwin A.:

Hallo Ray en collega's,
    Ik hoop dat jullie heel veel plezier vanovond zullen beleven! We zullen aan jullie denken!! Tot Gauw!!

• 31 December 2004 - 17:46

Danielle:

Hoi schat, gelukkig nieuwjaar en ein guten rutsch in das neue jahr 2005 en dat je maar snel weer thuis komt.Groeten aan iedereen daar Danielle en Dominique, Bernd en Renera, Hartmut en Marita

• 31 December 2004 - 17:47

Jasper L:

Jas, wij wensen jou en je collega's een heel gelukkig nieuwjaar, we proosten om 24.00 uur op jou, en op Jeroen in Bosnie.
    Veel liefs, Henk en Henriette en de rest van de daltons

• 31 December 2004 - 17:48

J,anus:

jammer dat alleen camp shitty weer in de belangstelling staat zoals gewoonlijk.

• 31 December 2004 - 17:52

Marita:

Hallo Christian,
    wie du sicherlich mitbekommen hast, sind wir (Hartmut und ich) hier in Holland. Die Kinder lassen ganz herzlich gruessen und wuenschen dir auch einen guten Rutsch. Dominique ist ja richtig gross geworden. Echt suess die kleine. Bleib schoen gesund und bis dann irgendwann.
    Liebe gruesse Marita

• 31 December 2004 - 17:57

Ria En Jan:

Hoi Christian en collega's,

Een heel goed en vooral veilig nieuw jaar.
    Dat jullie maar snel en vooral heel naar huis komen.
    Groetjes Ria en Jan

• 31 December 2004 - 18:36

Herman & Sjannie:

Christian en Collega's de BESTE WENSEN en vooral een GOED en GEZOND 2005. Aan de foto's en tekst te zien gaan jullie je vanavond ook wel vermaken.
    Dus PROOST op een GOED 2005.

Groetjes Herman&Sjannie

• 31 December 2004 - 18:41

Hans:

Wij hier op de gersthof gaan een gezellig feestje bouwen maar wij denken ook aan jullie en hans ik geef
    Nel wel een flinke pakkerd
    van jou veel plezier vanavond en een gezellige
    jaarwisseling gr. Rob Lenie
    Jesper en Nick

• 31 December 2004 - 19:23

Appie:

Ha Ap, wel apart dat jij al ongeveer 1,5 uur eerder in 2005 zit dan wij.We wensen je samen met je collega's een hele fijne jaarwisseling op Irakese wijze! heel veel nieuwjaarsgroetjes van Laika,Youri,Martin en Paulien!!

• 31 December 2004 - 19:54

MP:

Marco, wij wensen jou en iedereen van Camp Smitty en iedereen in Irak die goede bedoelingen heeft een gezond en liefdevol 2005.

• 31 December 2004 - 20:00

MP:

Wij wensen alle mensen die uitgezonden zijn naar Irak een voorspoedig 2005. Tevens veel dank voor het werk dat jullie verrichten. Zo wij op de TV kunnen volgen bewonderen we de manier van uitvoering van jullie vak. We hopen jullie gezond weer terug te zien

• 31 December 2004 - 20:11

Frank S.:

Frank, de groeten uit Smilde. We wensen jou en de collega's de beste wensen voor 2005 en hou je haaks.
    Henk en Henriette

• 31 December 2004 - 20:36

Karin Scholten:

Hoi Mark G.,
    Vanuit ons koude kikkerlandje stuur ik je dit berichtje. Hele goede jaarwisseling en maak er wat van met z'n allen
    Gelukkig nieuwjaar!!
    Groetjes & xxx, Karin

• 31 December 2004 - 21:42

Danielle En Jordy:

hoi ronald

ik wil je een heel goed en gezond 2005 wensen en beterschap.
    andere ronald en jasper en de rest. ook een heel goed en gezond 2005 en we zien jullie in maart weer terug.
    liefs en een knuffel Danielle en Jordy

• 31 December 2004 - 23:02

Aan Allen In Camp Smitty:

Wij wensen U allen een zeer voorspoedig,gezond en veilig 2005 en ga door met uw goede voornemens in Irak en kom allen behouden thuis

• 01 Januari 2005 - 00:14

Je Tantetje:

Hoi Freek een gelukkig nieuwjaar en heel veel liefs van ons allemaal
    -X-

• 01 Januari 2005 - 00:53

Hans:

Hier een berichtje van Angela v. Reem Wouters, ook ik wil een bijdrage leveren aan de email aan jou, na enige drank en gezelligheid kwamen we natuurlijk op jou , knap stukje lef van jou maar ook voor de achterblijvers natuurlijk. Wij denken aan jou en wensen jou veel sterkte in de strijd!
    Liefs Angela en Rob

• 01 Januari 2005 - 01:42

Donder&Remi:

De beste wensen voor in 2005 voor jullie allemaal...
    En joentje, tot snel weer in maart!!

• 01 Januari 2005 - 10:03

Vera En Ben:

Hoi Marco
    Het aftellen is begonnen. We wensen jou heel veel zegen in het nieuwe jaar en behouden thuiskomst zo half maart. We denken aan je.

• 01 Januari 2005 - 13:41

Anneke:

Jullie weten ook wel wanneer je de uitnodiging moet versturen hè. pas op het moment van feestvieren. Nou hoop dat jullie het gezellig hebben gehad met elkaar. groetjes aan allen

• 01 Januari 2005 - 20:47

Ineke:

Hoi Dick
    Namens Jaap mijzelf Rolien en Arjan wensen wij onze Dick een heel gezond en heel fijn jaar toe, wat natuurlijk voor iedereen geld die daar ver van huis en haard zitten.Jullie hebben er trouwens heel lekker weer,nou Dick alles goed hier en tot mails maar weer.Groeten van deze kant en werk ze. hvj Ineke.