Het einde is in zicht.... - Reisverslag uit As Samawah, Irak van mppelsfir5 - WaarBenJij.nu Het einde is in zicht.... - Reisverslag uit As Samawah, Irak van mppelsfir5 - WaarBenJij.nu

Het einde is in zicht....

Door: Mark G

Blijf op de hoogte en volg

21 Februari 2005 | Irak, As Samawah

Nog enkele dagen operationeel en dan beginnen we met inpakken.

De collega’s van Kidhr hebben al afscheid van ons genomen. Zij zijn al onderweg via Koeweit, Cyprus naar Nederland.
Wij zijn al druk bezig om onze aflossers de Britse International Police Adviseurs (IPA) wegwijs te maken in onze gebied en ze kennis te laten maken met “onze klanten”.
De dagen voor vertrek naar Koeweit staan in het teken van inleveren, schoonmaken van de apparatuur en overdragen van onze projecten aan de IPA.
Ar Rumaytha sluit zich enkele dagen voor vertrek naar Koeweit bij ons aan en gezamenlijk zakken we naar onderen af.
In Koeweit komen we op een Amerikaans Kamp te liggen waar we onze voertuigen verder ontmantelen en de overige goederen inleveren.

Als dit allemaal klaar is vertrekken we naar Cyprus voor de duur van twee dagen waar we gaan “ontspannen”,zodat we ons zo goed mogelijk voor kunnen bereiden op de terugkeer naar het thuisfront.

Als alles volgens plan verloopt komen we 10 maart 2005 op Vliegveld Eindhoven aan.
Hier ziet iedereen na 4 lange maanden toch zeker naar uit.

Ook is het beter voor het thuisfront om nu ongeveer te gaan stoppen met het sturen van de post. Vooral de pakketten. Want deze zullen waarschijnlijk niet meer op tijd aankomen. Ook briefpost zal het waarschijnlijk niet meer redden om op tijd te zijn..

Wij gaan nu de laatste dagen in hier in Irak en jullie in Nederland.
Veel sterkte nog met de laatste loodjes in Nederland!

Mark & Gerard

• 21 Februari 2005 - 09:58

Jeroen L.:

He Mark, lekker man, dat je alweer bijna terug mag naar het koude kikkerlandje. Succes nog de laatste 2,5 week!!
    Greetz, Jeroen

• 21 Februari 2005 - 10:24

Ellen:

Hey Mark,
    Nog 2,5 week en je bent alweer heerlijk hier! Ik zie er erg naar uit! Nog veel succes en jullie ook veel succes met de latste loodjes.
    Liefs, Ellen

• 21 Februari 2005 - 10:57

Frouwke/Robin:

Hoi Gerard K. Nog 18 dagen en je bent weer bij ons. Deze laatste periode nog wel eventjes goed uitkijken hoor!. xxx Fr.en R.

• 21 Februari 2005 - 11:06

Debbie:

Lieve Henry,
    het schiet nu eindelijk echt op!! CU 10 maart en ben heel benieuwd hoe Bumper & Lady op je reageren!! Ze gaan in ieder geval mee... xxxx

• 21 Februari 2005 - 11:09

Gilian R:

hey mark ! kom op man! jullie kunnen het met z'n allen! nog een paar daagies en we kunnen weer ff bij lullen!!!!!!
    mark &Gerard jullie hebben ons gewelidig via deze site op de hoogte gehouden van al het nieuws daar in irak!
    hoop dat jullie er ook steun aan gehad hebben!
    mijn complimenten! en tot snel in Nederland!!!!!!

• 21 Februari 2005 - 11:38

Danielle En Dominique:

Hoi Christian, nog 2 1/2 week en dan ben je eindelijk weer lekker thuis. Ons gezinnetje weer kompleet.
    Mannen en vrouwen, zet hem op!!!!!!!

• 21 Februari 2005 - 12:14

Anneke:

Voor jullie geldt natuurlijk het zelfde. Ook
    voor jullie de laatste loodjes. Iedereen veel plezier met het inpakken van de spullen en over-dragen van het takenpakket aan de Engelsen. dat moet toch wel een goed gevoel zijn. Ik wens iedereen een hele goede reis nog even veel plezier op Cyprus met het programma wat er is voor jullie en we zien elkaar dan over 17 dagen op Einhoven. Met andere temperaturen als jullie gewend zijn.
    Lieve Dick,gelukkig duurt het niet zo lang meer voordat je eindelijk weer gezellig bij ons bent.
    groetjes en sterkte voor iedereen daar.

• 21 Februari 2005 - 13:23

Mark M.:

Hé die naamgenoot.

Ik ben blij dat jullie
    ( jij en frank ) spoedig weer terug zullen zijn in Nederland. Ik verheug me op jullie terugkomst en ben waarschijnlijk ook niet de enige die dat doet. Geniet straks van je korte stop in Cyprus en tot snel.

Groeten Mark, Astrid, Michael en kleine Edje.

• 21 Februari 2005 - 13:24

Joan:

he schat, ik kan niet wachten!!!!! ben al druk met voorbereiden van je terugkomst hihi. hou nog even vol en tot 10 maart. dikke kus

• 21 Februari 2005 - 13:29

Tante Neeltje:

halo Freek A .Ben blij dat je zo weer terug in Holland bent . Het is leuk geweest met je op de hoogte te blijven Take care groeten uit Canada

• 21 Februari 2005 - 15:12

Bert:

lieve bert de laatste loodjes verheug me erop om je weer te zien nog even tanden op elkaar en koppie erbij en dan voorbereiden op thuis doe je muts maar op zal wel andere temperaturen zijn dan je gewent bent maar je zal warm ontvangen worden dus dat scheelt tot snel liefs peet

• 21 Februari 2005 - 15:48

RIA (zusje Van Dick):

allemaal nog eventjes de kiezen op elkaar, daarna de spullen inpakken en richting Cyprus even heerlijk bijkomen van 4 maand irak en dan naar huis, ik hoop dat iedereen z'n draai thuis ook weer snel zal vinden met elkaar, wij zijn in iedergeval blij dat iedereen weer huiswaards gaat en iedereen weer is waar die zijn moet BIJ Z'N FAMILIE! Dick, we zetten de bier koud, en we zijn verschrikkelijk blij dat alles goed is verlopen tot de 10e h.v.j. ook een dikke kus van papa en mama.

• 21 Februari 2005 - 15:52

Debbie:

Gerard & Mark, ik sluit me bij Gilian aan: supercomplimenten voor het op de hoogte houden van jullie doen en laten daar in Irak! Echt hartstikke goed!! Bedankt!

• 21 Februari 2005 - 16:22

Jan En Hillie:

gelukkig het komt nu dichterbij 10 maart staan wij in eindhoven om jullie te verwelkomenen ronald om jou een dikke knuffel te geven we kunnen haast niet wachten maar pas je nog wel goed op deze laatste dagen op jezelf en elkaar groetjes en een dikke kus pa en ma

• 21 Februari 2005 - 18:58

Ap En Collega's:

Het moet een fijn gevoel zijn om nu alles te kunnen regelen voor de thuiskomst!! Jullie site heeft ons goed op de hoogte gehouden van jullie "'wel en wee"'. Bedankt daarvoor. Een fantastisch initiatief. We wensen jullie allemaal nog een paar goede dagen, een ontspannen terugreis en een geweldige thuiskomst toe. Groetjes van M./Y./J./B. en M.

• 21 Februari 2005 - 20:15

Kristel En Rick:

hoi lieverd rick en ik zijn al druk bezig met je thuiskomst.veel plezier op cyprus maak er 2 leuke dagen van.tot over 17 dgn
    dikke kus kristel en rick

• 21 Februari 2005 - 22:56

Hans:

Het was geweldig deze site om de paar dagen te volgen en met de leuke foto's erbij. Mark en Gerard jullie bedankt ervoor, het was een geweldige steun voor het thuisfront. Ook voor jullie en jou, Hans, de laatste loodjes wegen het zwaarst, hier ook, hoor. Pas nog goed op jullie zelf de laatste dagen en tot 10 maart op Eindhoven.
    Dikke kus, Nel

• 22 Februari 2005 - 10:14

Herman & Sjannie:

Hoi Christian,
    Het is bijna zover, de missie ten einde en dan weer lekker thuis. Maar nog ff geduld dus. Het weer hier is winters, dus regen sneeuw en koud. Zal wel ff wennen zijn tenminste overdag. Dus geniet in cyprus nog ff van de zon. Aan de site made crew onze Dank voor dat we op deze manier toch vrij goed idee krijgen hoe het jullie allen vergaat. Jammer vindt ik wel dat voorstel rondje niet is afgemaakt, dus Christian dat verwachten we bij thuis komst van jouw zelf dus foto\'s en videobeelden meebrengen. Mannen & vrouwen (weinig gezien overigens !) Maak er nog iets moois en het beste van de laatste dagen.

Christian en alle collega\'s het ga jullie goed. Tot in Nederland.

Herman :) & Sjannie :)

• 22 Februari 2005 - 11:37

Je Tantetje:

Hoi Freek, nou het zit er bijna op!!! Goede reis terug naar huis en dat geldt voor iedereen natuurlijk!!!!!Ben er niet bij op 10 maart,maar knuffel haar niet ****, zou zo zonde zijn :)
    -X-

• 22 Februari 2005 - 12:20

Stefano En Gianluca:

Lieve pappa,ik kan niet wachten tot je er eindelijk bent,het wordt steeds spannender,ik hou van je en we missen je dikke kus nog even en dan kunnen we weer samen spelen en knuffelen en stoeien dikke kus van ons allebei.

• 22 Februari 2005 - 12:22

Mirjam:

lieve schat ,het gaat er nu allemaal een beetje op lijken het eind komt inzicht ,We houden van je en een dikke kus .

• 22 Februari 2005 - 18:25

Ineke (zusje Van Dick):

Lieve Dick.
    Nog 2 en een halve week en dan kom je fijn weer bij ons, nu is het nog wat werken daar voor jullie maar dat duurt niet lang meer, straks op cyprus even bijtanken, met BIER wel te verstaan,jongens en dames natuurlijk, laat het jullie heerlijk smaken!!!!!!Want dat hebben jullie wel verdiend.Nou iedereen een veillige reis naar koeweit en naar cyprus en naar ons eigen NEDERLAND. En Dick zoals Ria al zegt, je pilsje (meneer hertog) staat al vast koud te worden in de koelkast. Veel liefs hvj en groeten van ons uit de zw t wg......doeiii doei...

• 22 Februari 2005 - 20:17

Jeroen PZ District West I.o.:

Goedenavond heren,

Ik wens jullie aankomende dagen nog veel succes en een goede terugreis.
    Bedankt voor alle verhalen, foto's en reacties in de afgelopen periode.

Groet,

Jeroen

• 23 Februari 2005 - 09:40

Petra S.:

Hoi Brilsmurf,
    Ik weet niet of je dit berichtje nog kunt lezen, want bij jou ligt het internet er vaak uit. Maar nog even en dan ben je gelukkig weer thuis. Iedereen kijkt ernaar uit om je weer te zien.
    Even wat anders: Op zich vond ik de informatie op deze site goed, ik heb het altijd met plezier gelezen. Het enige wat ik jammer vond was dat er weinig op stond van de kleinere kampjes. Toevallig zitten de smurfen op een van die kampen. Dus voor mij telde dat heel erg.
    Maar toch heb ik een indruk gekregen hoe jullie de tijd zijn doorgekomen.
    Ik wens jullie allemaal nog veel succes de laatste 2 weken, en geniet van Cyprus. Feest er op los. Dat hebben jullie allemaal verdiend.
    Groetjes van Petra S, alias mevrouw Brilsmurf

• 23 Februari 2005 - 12:27

Gilian:

mark??? ik heb lekker nieuws!!!!!!! we krijgen weer skippy op de kaart! dus.......ben jij even blij dat je weer terug komt! de eerste skippy krijg je van mij ok! hahahah eet smakelijk!!!!

• 23 Februari 2005 - 13:34

Mark G:

Beter Giel !!!!
    Kangaroo on the menu !!!
    Kom zeker snel bij je eten als ik terug ben..... Voor mij graag voor af de Caspaggio; dan Skippy ; en als dessert... een koffie met Kahlua. Mmmmm. En uiteraard een paar overheerlijke biertjes vanje!

• 23 Februari 2005 - 14:30

MP:

Wij willen de verzorgers van deze Web-site hartelijk bedanken. Het was echt heel goed geweest voor het Thuisfront. Ook het plaatsen van foto's was geweldig. Nogmaals heel veel dank!!!!!!!!

• 23 Februari 2005 - 22:56

Leanne:

Ey Roon!
    Bedankt voor je mailtje terug! Het was een kleine moeite, hoor, je op deze manier voor te bereiden op je terugkomst hier op onze móóóie Stad!! :P ;) (Hahah!)
    Trouwens, wat een leuke foto was dat die je (tijdje terug al)stuurde!! Bedankt!!
    Nu nog eventjes de laatste loodjes; tof dat het er al weer bijna op zit! Succes nog! See You Soon!! X Lean

• 24 Februari 2005 - 01:01

Gilian:

ik heb al een fles kaaaaaaaluha besteld voor je:p hahah staat klaar !en die carpaccio is er ook nog steeds! dus komt helemaal goed! het enige wat jij moet doen is genieten en natuurlijk veilig thuis komen! we wachten op je!!!!!!!!
    totsnel bud!

• 24 Februari 2005 - 12:52

Marco V.:

Heee lerp, eindelijk kom je naar huis! we wensen jou en al de anderen een goede reis enneuh, haal die oorwarmertjes maar tevoorschijn, want die heb je hier wel nodig!

Groet Krijn en Claudia