Abraham zien in Irak - Reisverslag uit As Samawah, Irak van mppelsfir5 - WaarBenJij.nu Abraham zien in Irak - Reisverslag uit As Samawah, Irak van mppelsfir5 - WaarBenJij.nu

Abraham zien in Irak

Door: Gerard K

Blijf op de hoogte en volg

16 Februari 2005 | Irak, As Samawah

Abraham zien in Irak.

Je 50e verjaardag vieren is bijzonder, maar je 50e verjaardag vieren in Irak is “heel Ap-art”.
Dit overkwam Ap, onze second, gisteren, 15 februari 2005.
De dag begon al met een verrassing, hij mocht uitslapen van Albert. Dan loop je naar de werktent en zie je onderweg affiches van jezelf hangen. Bij de werktent hangt de vlag in top en krijg je de schrik van je leven door een levende Abraham die je gaat feliciteren. Je mag de taart aansnijden voor je collega’s, je krijgt cadeaus uitgereikt en je gaat de ½ Marathon van Irak (Camp Smitty) lopen met startnummer 50.
Na deze 21,4 kilometer even rusten en dan de BBQ met Internationale deelnemers.
De volgende dag mag je met een Cougar-Helikopter van Camp Smitty naar Basra vliegen
( voor een bespreking!!) en natuurlijk ook weer terug.
Dan ook nog tijdens deze missie even op bezoek geweest bij het huis van Abraham te Ur.
Een verjaardag om nooit te vergeten. Je wordt ook maar een keer in je leven 50 jaar.!!

Ap en Ine nogmaals Harte Gefeliciteerd en volgend jaar maar even iets rustiger je verjaardag vieren, maar wel saampjes.
MPPel SFIR 5

• 16 Februari 2005 - 17:33

Hanny K.:

Appie, van harte met je 50e verjaardag, leuke foto's, nu ben je niet alleen wereldberoemd in Losser, maar in heel Nederland

• 16 Februari 2005 - 17:47

Jackelien:

Appie! Heel erg gefeliciteerd!!! Ik las en zag dat je een mooie dag hebt gehad! Ook gefeliciteerd met je marathon prestaties!!
    Succes met de laatste loodjes.

• 16 Februari 2005 - 18:07

Yvonne:

Proficiat abraham! Dit was wel een hele speciale dag of niet dan! Foto's en verhaal zijn leuk om te zien. Tot over een paar weken.

• 16 Februari 2005 - 18:21

Meindert:

hoi abraham nogmaals proficiat maar tevens ook voor je prestatie (halve marathon),ik wist trouwens niet dat je collegaas je als de nieuwe pettachi zien.Uit het verslag en de fotoreportage te zien heb je wel een geweldige dag gehad,appie tot over een paar wekenen succes nog de laatste weken groeten je sprintvoorbereider.

• 16 Februari 2005 - 18:25

Debbie:

Ab, nog van harte gefeliciteerd!!!

• 16 Februari 2005 - 19:05

Ine:

Ap,zo te zien ben jij ondanks dat je jouw verjaardag niet thuis kon vieren lekker verwent. Ook thuis was het al niet anders. Super dat je zulke fijne collega's hebt.
    Liefs Ine.

• 17 Februari 2005 - 03:40

MP4 CP:

namens MP4 van harte gefeliciteerd met je 50e nog vele jaren gezondheid, geluk en alles wat goed is toegewenst en we zijn trots op je, zie halve marathon!

• 17 Februari 2005 - 12:00

Jan En Hillie:

albert jarig zijn in Irak is bijzonder van daar dat we je van harte willen feliciteren
    en tegen onze ronald willen we zeggen ben jij de volgende jarige .
    en tegen jullie allen pas goed op jezelf en op elkaar deze laatste weken

• 17 Februari 2005 - 13:27

Marloes (dochter Hans P.):

Ha die pa,
    Ik heb net even de foto's bekeken om te kijken of paps er nog op staat. En ja hoor... bij de bbq natuurlijk! Zo val je natuurlijk niet af hahaha. Ik hoop dat het goed gesmaakt heeft, jullie verdienen het als geen ander! En Ap: gefeliciteerd met je 50e verjaardag.
    groeten van Marloes, Rogier en Daan

• 17 Februari 2005 - 13:32

Jorieke En Ruben:

Hoi pa, zo te zien heb je een leuke verjaardag gehad.
    Leuk van je collega's dat ze dit allemaal geregeld hebben.Goed dat je de halve marathon hebt gelopen. Als je stopt met fietsen mag ik je fiets dan hebben?

• 18 Februari 2005 - 07:34

Bert:

he bert ziet er goed uit hoor je bent het lopen nog niet verleert liefs petrie
    en ap van harte gefeliciteerd met je 50e verjaardag laatste loodjes voor jullie allemaal succes gr petrie

• 28 Februari 2005 - 18:31

Jan:

Hoi Appie,

Ik heb nog enkele loopschoenen in de aanbieding die de hele maraton al hebben gelopen. Eventueel te ruilen voor een Colnago.