Thuis front Informatiedag
Door: Gerard K
22 Januari 2005 | Irak, As Samawah
Vanuit Irak kunnen we spreken van een succesvolle dag waar we het niet “droog” hebben kunnen houden. Dat lag niet alleen aan het emotioneel weerzien van onze relaties maar ook aan de hoeveelheid regen die er gisterenavond en vandaag is gevallen.
De twee Scotty’s hebben het helaas niet de hele dag volgehouden. Na een tijdje viel er een verbinding uit en konden we niet de volle 12 minuten voor een ieder benutten maar moesten we, om iedereen toch voor de camera te krijgen, de tijd halveren.
En het bleef maar regen in Irak. Omstreeks 16.00 uur kregen we te maken met kortsluiting en viel onze laatste verbinding met Nederland uit. We hadden geen stroom meer in de “uitzendtent” en moesten de scotty met toebehoren verplaatsen naar een andere tent. Dat heeft enkele ogenblikken geduurd waarna opnieuw verbinding met Den Haag werd gemaakt en gebleven tot aan de laatste deelnemer.
Dank aan Victoria en Sebastiaan van de COMCEN in Irak en Staf Kmar Den Haag (SBM) die deze dag hebben mogelijk gemaakt.
22 Januari 2005 - 16:27
Debbie:
Het was een leuke gezellige dag en het was natuurlijk gewoon heerlijk om elkaar even live te kunnen zien en spreken, hoe kort ook!! Lieve Henry, ik tel nu echt af!!! Dikke x -
22 Januari 2005 - 17:58
Joan:
Lieve Freekie was een hele leuke en gezellige dag, fijn om je gezien en gesproken te hebben . Nog 47 nachtjes en dan weer lekker bij elkaar schat!Hou van je , dikke kus je meissie -
22 Januari 2005 - 18:42
Danielle En Jordy:
Het was een hele leuke dag en heel fijn om elkaar zo even te zien en te spreken zo.
we hebben met veel andere mensen kunnen praten en hele leuke foto\'s gezien van Ronald en Ronald.
we kunnen nu gaan aftellen.
hou je taai voor de laatste periode en let op elkaar.
Groetjes en Dikke X -
22 Januari 2005 - 19:30
Elisa01:
hier in Nederland alles goed, ook rot weer..maare daar ook zie ik.. succes nog en vol houden groetjes kan. tromp -
22 Januari 2005 - 19:36
Hans P.:
Hier Ernest en Mariska, we hebben net verslag gehad van Marloes over de dag met de sattelietverbinding. Dat is weer een goeie oppepper voor de mens!!! In Renkumcity is alles ook goed,druk maar dat moet ook!!! We zijn voor ons feest op 26 februari bezig en voor de familiedag dan ben je er gelukkig weer bij.Nou,Hans maak er wat van nog daar doen wij het ook, veel liefs Mariska en Ernie -
22 Januari 2005 - 20:00
Maris:
He broer..
leuk om je even live te zien en te spreken, best krap met z\'n zevenen tegelijk maar wel erg leuk.
Succes nog even de laatste lootjes en tot gauw!! -
23 Januari 2005 - 07:24
Marloes (dochter Hans P.):
Ja, wat was het geweldig hè die satelietverbinding!! Met zes koppen voor de camera (zo dik zijn we dus niet, want het paste:)en even genieten van jouw glimlach, super! Complimenten voor de organisatie. Verder was het heel leuk om met medethuisfronters te babbelen. We kijken allemaal enorm uit naar 11 maart, niet zo verwonderlijk natuurlijk. Voor de komende tijd wens ik jullie veel sterkte toe en pas goed op jezelf en elkaar zodat jullie het daar met een goed gevoel kunnen afsluiten. Een dikke kus van Marloes -
23 Januari 2005 - 08:26
Hans:
hallo hans de thuisfront informatiedag was geweldig om mee te maken. we hebben er allemaal van genoten ze hadden het daar prima georganiseerd .voor nel en marloes en voor ons natuurlyk ook was het een dag om nooit meer te vergeten.en het berichtje van jou zegt natuurlyk genoeg nou jongen ik zou zeggen maak er nog iets van daar.en hou je goed zodat het allemaal snel voorbij zal zijn en dat je dan nel weer lekker in je armen kan nemen. de groetjes van de bonenkamp 6 en van esmee en thomas een dikke knuffel. -
23 Januari 2005 - 09:24
Jan En Hillie:
hoi ronald het was gisteren een hele leuke dag en het was helemaal super om jou te zienen te spreken even live al was het maar heel kort we gaan nu echt aftellen tot 11 maart zeg pas tot die tyd goed op jezelf en op elkaar de groetjes en een dikke knuffel van pa en ma -
23 Januari 2005 - 11:48
Hans,:
Je hoort van iedereen, dat het gisteren zo speciaal was geweest, om jullie en jou vooral live te zien en te spreken, geweldig. Het maakt toch een hoop los qua emoties etc., maar dat hoort er allemaal bij. Degene die wij daar gesproken hebben, vonden het allemaal super, het aftellen is begonnen en wij zeiden dan ook tegen elkaar:\"We zien elkaar weer op Eindhoven.\" Geweldig. Maak er nog wat van deze komende 7 weken en zorg ervoor dat de laatste weken jullie nog goed op elkaar en op jezelf letten. Tot 11 maart.
Dikke kus, Nel -
23 Januari 2005 - 12:47
Anneke:
He hallo daar iedereen.
Ik hoop dat het voor jullie ook een beetje leuk was , ondanks alle strubbelingen die er toch helaas ontstonden met de scotty. Hier en daar wat hilariteit. Voor ons was het wel een geslaagde gezellige maar lange dag.
Dick voor ons was het een abrupt einde van ons beeldgesprek, Zeker zo op onze trouwdag,maar dat hebben we savonds nog even recht gezet. Het was bij jullie wel een smeerboel hoor! Met al dat regen. iedereen nog heel veel sterkte zonder al teveel spanningen en trammeland en hoop dat we elkaar toch op 11 maart kunnen zien!!! succes daar! Dick, groetjes van ons allemaal en we houden van je ! -
23 Januari 2005 - 21:15
Frank:
Ha die Hans,het was supper om jou te zien,met je big smile op je gezicht.
Wij hebben er allemaal van genoten vooral Nel en mijn kleine nichtje Loesje.
Nu word het echt aftellen toch.Hans doe Frank ook even de groeten van Polly, weet hij genoeg.
Hans de groetjes en maak er nog wat van want je kunt nu echt aftellen.
groetjes Frank-Erna
en de kids -
24 Januari 2005 - 12:40
Hans:
hoi, hansik hoor alleen maar leuke berichten hier, van de satteliet verbinding.ik hoop dat de laatste weken maar snel voorbij gaan. ben je mooi met
Ma \"s verjaardag weer thuis. doe voorzichtig , als de verkiezingen zijn daar .dan hopen we jou weer zo terug fe zien jan gerrie en de kids. -
24 Januari 2005 - 14:16
Hans:
Hans het was een super dag, zeker om jou snoetje weer eens te zien :D. We hebben er met ze alle van genoten! Verder gaat het met Wilbert zijn zaak fantastisch! Er zijn vanaf vandaag 2 nieuwe medewerkers begonnen, dus ik hoop dat hij iets meer rust krijgt, en meer thuis kan zijn. We werden vandaag wakker met een dik pak sneeuw, ongeveer 5 cm. hahaha, de hele week houden we flinke vorst, dus beter dan regen. Ivo heeft nog veel kunnen voetballen vanwegen de natte en bevroren velden :(. Verder gaat hier alles prima. We verlangen naar half maart, dat we jou weer in onze armen kunnen sluiten. XxX Thea & de rest. -
24 Januari 2005 - 14:16
Shar0n P:
hejhej hans... allus goed met jou? met mij wel hoor. ik heb het gehoord van me vader dat je het heel leuk vond dat je ze had gezien me vader vond het ook hartstikke leuk om je te zien iedreen vond het heel leuk, ik hoop dat alles nog goed gaat daar... ik ben blij als ik je weer zie hele dikke knuffel liefs sharon tot gauw..... -
25 Januari 2005 - 09:49
John Lam:
Plezierig om te lezen dat jullie contact met NL bijzonder was, ondanks dat de techniek ff zoek was. Ik mail met Frank en Wilco, lees en hoor genoeg, in NL leeft het ook op de werkvloer. Voel me erg betrokken bij jullie. Een pluim voor die mensen die van alles organiseren, goed voor de sfeer, die mensen zijn goud waard. Pas goed op jezelf, sterkte namens mij en mijn collega\'s.
groeten van John. OCKMAR 04-05 -
25 Januari 2005 - 19:46
Levina:
Lieve Freek,
\'t Was een gezellige dag zaterdag, goede verzorging, veel hangen, lummelen en veel kletsen. Maar het geeft wel een gevoel van saamhorigheid, al dat wachten en ook die emoties. Vandaag echt een dik pak op de post met wat materiaal om je nog ff bezig te houden in deze (drukke?!) tijd. We tellen echt af, houd het nog maar even vol die laatste paar weken! Ook dit gaat voorbij... -
26 Januari 2005 - 13:42
Joan:
lieve freek,een verjaardag zonder jou is niet zoals ie hoort te zijn, ik mis je.
veel liefs van je 30 jarige VROUWTJE -
26 Januari 2005 - 15:10
Freek:
Gefeliciteerd met je verjaadag schatje!! Nog even volhouden en dan zijn we weer samen!! Ik hou van je! -
26 Januari 2005 - 16:24
Hans En Gerard:
Hello boys ik hoorde dat de TFD per sateliet perfect was verlopen op wat buitjes na, ook intern heb ik daarover goeie berichten ontvan-gen. voor Nel, froukje en de hele familie natuurlijk een welkome afleiding. Het is voor jullie nu aftellen en ik hoop dat het toch een beetje rustig blijft. De rest mail ik nog wel. hou je taai en we zien elkaar.
Groeten Showwaddywaddy -
26 Januari 2005 - 17:47
Een Fan:
Jongens, doe in godsnaam voorzichtig!!!! -
27 Januari 2005 - 20:35
Maarten V. E:
Freekie,
Goed je gezien te hebben! Nu nog echt live...met een biertje!
Mzzl