Hollandse avond!!!! - Reisverslag uit As Samawah, Irak van mppelsfir5 - WaarBenJij.nu Hollandse avond!!!! - Reisverslag uit As Samawah, Irak van mppelsfir5 - WaarBenJij.nu

Hollandse avond!!!!

Door: Gerard K

Blijf op de hoogte en volg

18 December 2004 | Irak, As Samawah

(dolle) Hollandse avond midden in de woestijn….

Vrijdagavond werd de base-bar van Camp Smitty omgetoverd tot een heuse hollandse feest tempel. Er was door de feestcommissie van de base een Hollandse Avond georganiseerd.
Dit met uiteraard oer-Hollandse spelen zoals, beschuitfluiten; sinaasappel happen en ezeltje-prik. Deze spelen werd afgesloten met de oer-Hollandse stoelendans.
Jaja, zelfs midden in de woestijn blijven we aan thuis denken.
De keuken zorgde voor lekkere Hollandse hapjes, zoals blokjes kaas, bitterballen kippenpootjes enz enz. De bar crew en DJ Mark hadden zichzelf omgedoopt tot heuse holland fanaten!
De hele avond draaide DJ Mark Hollandse muziek en er werd zelfs door de Kmar collega’s een echte oer-Hollandse polonaise gestart.
De Kmar viel in de prijzen met:
1e plaats beschuitfluiten door Bert;
1e plaats ezeltje prik door Hans.

Het was een geslaagde avond en iedereen ging uitgefeest naar “huis”

Tot de volgende party maar weer.

• 18 December 2004 - 16:50

Debbie:

Gezellige bende dus! Ik hoorde van Henry al dat ie zich weer niet had kunnen inhouden... sorry hoor!!! ;-)

• 18 December 2004 - 18:47

Cor:

Stefano,Gianluca en mijn liefje.
    volgend jaar vieren we het gewoon weer thuis, dikke kus en ik hou van jullie.

• 18 December 2004 - 20:20

Stefano En Gianluca:

Lieve papa, we houden van je,Als er weer bent kunnen we weer lekker knuffelen,lekkere teddybeer.Een dikke kusssss,Ook van mamma!

• 18 December 2004 - 21:27

fam. lourens.

• 18 December 2004 - 21:59

Je Tantetje:

Hoi Freek,
    Leuke feestjes daar !!!!!!
    Je liefje mailde dat de kerstverrassing geslaagd was!!!!!!
    Ons kerstkaartje hangt zeker niet boven je bed :)
    -X-

• 18 December 2004 - 22:42

Rkirak:

Hoi Gerard K.
    Jullie vermaken je best zo te zien. Moet ook! Je bent aardig druk met de site bijwerken iedere keer! Ziet er goed uit en mooi om zo ook jullie te volgen.
    Groeten en succes.
    RK en NO

• 19 December 2004 - 01:34

Peet:

he bert heb je beschuit eten gewonnen ik wist niet dat je zo goed kon fluiten leuk een feestje fijne afwisseling voor jullie
    liefs peet

• 19 December 2004 - 02:45

Wouter:

ha pa, eindelijk keer een foto leuk. zozo en ezeltje prik nog gewonnen ook..zal maar niet zeggen dat je hier thuis dagen op hebt geoefend. ik ga naar het strand groeten!!!!

• 19 December 2004 - 09:06

Frank:

He Hans leuke foto, beschuitfluiten wat een sport zeg wat sport betreft
    wat dacht je van AZ herfstkampioen.
    Groetjes Frank

• 19 December 2004 - 09:21

Carin:

Dat ziet er gezellig en geslaagd uit.
    Marco,hoe gaat ie?
    groeten van je zusje

• 19 December 2004 - 09:27

Vincent:

hallo hans zo te zien heb je een erg leuke avond gehad.als alle avonden nou zo zyn,dan is het zo weer maart.we gaan nu even koffie drinken en nel zou ook nog even komen ik zal ze wel even de groetjes doen, en een flinke pakkerd geven de groetjes van ons allemaal en tot ziens in maart.

• 19 December 2004 - 10:56

Debbie:

... en ja hoor, het bewijs is geleverd (zie foto T-shirts)... Dank je Gerard!!! hihi

• 19 December 2004 - 14:29

Hans:

Je ziet, iedereen reageert enthousiast, als er eindelijk een foto van jou te zien is, het lijkt me een gezellige boel daar.Dikke kus van je moeder en mij natuurlijk.
    Nel

• 19 December 2004 - 15:35

Ciet:

Hoi Daan,
    Was het een leuke avond? Aan de foto's te zien heb je je wel vermaakt. Blijven er nog wel wat sinaasappelen over voor de anderen. Volgende keer thuis ontkom je ook niet aan een echte hollandse polonaise, die staat.
    Daan hoe je haaks en tot de volgende keer. De groeten van ons allemaal uit Sgn.
    P.s. ons pakje is onderweg.

• 19 December 2004 - 16:28

Ria:

He, dick was was jij op de hollandse avond??? Je bent nergens op te zien!! Of lag je heerlijk een dvd te kijken, in je eigen kamer.daaaaag

• 19 December 2004 - 16:42

Hans.:

Hans wat een leuke foto wie had dat verwacht dat jij ezeltje prik in irak zou gaan winnen we zijn trots op je. groetjes Roel en Hanny

• 19 December 2004 - 19:00

Danielle En Jordy:

hoi Ronald.
    Ben je ook naar de Hollandse avond geweest?
    en zo ja was het gezellig?
    Wel leuk dat er dit soort dingen worden georganiseert voor jullie, zodat jullie Nederland niet vergeten.
    hoorde dat het pakketje was aangekomen.
    veel plezier met yatzee.
    Liefs je zusje

• 19 December 2004 - 21:54

Showwaddywaddy Gam:

Aan Hans Polly en gerard Kluk. Zo te zien vermaken jullie je wel en nog spelletjes winnen ook. Gerard mooie site. Hans mooie foto. Sterkte en de groeten van de Breurkes,Fred en Willy

• 20 December 2004 - 10:31

Ernst:

Nooit gedacht dat jij kon beschuitfluiten, ik dacht dat je meer iets had met vloeibare substanties.
    groetjes Ernst

• 20 December 2004 - 12:38

"Tante Rie":

Freek A. I could not recognize you in the pictures, but I'm sure you were there!Take care. Merry Christmas; Happy New year to all.

• 20 December 2004 - 12:56

Jan En Hillie:

hoi ronald hoorde dat je inverband met werk niet bent geweest volgende keer beter zien we jou misschien ook eens op een foto he hou je taai he goed op jezelf passen en op elkaar groetjes pa en ma we houden van je doei

• 20 December 2004 - 18:30

Jan & Mary:

ha die hans ik kijk er niet van op dat jij juist dit onderdeel hebt gewonnen

• 27 December 2004 - 11:54

Eva En Peter(tje):

Hi Daniel, wat laat jij je gaan....polonaise! Zo te zien worden er gelukkig gezellige avondjes georganiseerd. Leuk om je op de foto te zien. Je ziet er lekker uit! Is dj Mark net zo goed als dj Hanz in Oostenrijk?
    Veel liefs, je zussie en je allerliefste zwager

• 29 December 2004 - 19:54

MP:

Marco, gezellig, als je thuis komt kun je in ieder geval niet meer weigeren om mee te doen met spelletjes.