Hieperdepiep. Er is er weer een jarig !!!!
Door: Mark G
08 December 2004 | Irak, As Samawah
vandaag hebben we weer een jarige in ons middden.
Het is niemand minder dan:
>>>>>>>>>>>>>>>Jan Pieter<<<<<<<<
allias J.P.
J.P. heeft de respectabele leeftijd bereikt van 26 lentes jong.
De taart is inmiddels gehaald, alleen kan J.P. er nog even niet van genieten. Hij is vandaag op rit met de grote baas.
Dus vanavond wordt het dubbel feest voor J.P
want en er is gebak en er is ook weer post.
Felicitaties aan de familie thuis.
Ook namens het MP-pel,
J.P. gefeliciteerd !
08 December 2004 - 06:39
Zomaar Iemand:
Nou JP van harte hoor, en eh je ziet er best uit voor zo"n leeftijd -
08 December 2004 - 06:42
M&M Anemaet:
JP gefeliciteerd en een leuke verjaardag daar gewenst. Freek de groeten en je meisje telt al behoorlijk af. -
08 December 2004 - 08:44
Ciet:
In de eerste plaats JP van harte gefeliciteerd en nog vele jaren daarbij.Daan W. eindelijk sta je ook op een foto. Weliswaar op de achtergrond, maar hij telt wel mee. Mooi achter de PC. Hou je haaks Daan en tot de volgende keer. -
08 December 2004 - 13:12
Mirjam Dochter Van Dirk:
van harte gefeliciteerd,
jp.
ik ken je niet maar toch even dit .nog veel plezier daar .
nu een bericht voor mijn papa dirk. -
08 December 2004 - 13:15
Nog Een Keer Mirjam.:
heey pap .
hoe is het daar.
bij ons wel goed hoor.
was het leuk bij sinterklaas.
ik heb de fotos gezien leuk hoor.
pieten met een pistool.
doejdoejdoej papa kusjes -
08 December 2004 - 15:05
Danielle:
gefeliciteerd JP ik ken je wel niet maar wou je toch even feliciteren.
en ronald hou je haaks.
en doe voorzichtig.
Groetjesssssssss -
08 December 2004 - 15:07
Debbie:
Hey JP, van harte!! Jullie feesten wat af daar... ;-) Wel van iedereen kadootjes vragen hoor!! -
08 December 2004 - 15:41
Jan En Hillie:
Gefeliciteerd J P we kennen je wel niet toch wilden we je even feliciteren en Ronald jij de groetjes van thuis -
08 December 2004 - 17:37
Vuile Floepert:
JP is ooit verteld dat hij in 79 op deze aardkloot terecht kwam, en is dus 25 en niet 26! -
09 December 2004 - 00:28
Huisje:
hallo allemaal J P ook gefeliciteerd met je verjaardag en geniet maar van de taart zo te hoeren genieten jullie allemaal van de jarigen ik mis alleen bepaalde fotos van jongens die daar ook zijn ze zijn nu een maand daar maar ik heb nog geen fotos van hen gezien hopelijk is daar ook aandacht voor van dcdie genen die misschien wat verder weg zitten voor de rest vind ik het wel goed dat het thuisfront goed op de hoogte gehouden wordhou jullie zelf gezond en blijf denken aan de genen die thuis achter blijven groetjes van thuis ook speciaal voor marc s