Er is er een jarig, Hoera Hoera !!!! - Reisverslag uit As Samawah, Irak van mppelsfir5 - WaarBenJij.nu Er is er een jarig, Hoera Hoera !!!! - Reisverslag uit As Samawah, Irak van mppelsfir5 - WaarBenJij.nu

Er is er een jarig, Hoera Hoera !!!!

Door: Mark G

Blijf op de hoogte en volg

29 November 2004 | Irak, As Samawah

Goedenmorgen allemaal,

vandaag hebben we weer een jarige in ons midden !!!!!
En het is niemand minder dan.......

>>>>>>>>> FREEK A. <<<<<<<<<<<<

Freek is vandaag 26 jaar geworden.
Voor Freek is inmiddels al een lekkere taart gehaald en die gaat hij straks heerlijk met zijn groep opeten.

Maar een verjaardag hier is anders als een verjaardag thuis... Geen groot feest, maar gewoon werken geblazen. Maar we beloven er hier ook een leuk feestje van te maken !

Freek, namens heel het MP-pel van harte met je verjaardag !!

• 29 November 2004 - 08:06

Tante Joan:

Lang zal Frekie leven in de gloria.
    En ook gefeliciteerd met Oma.

• 29 November 2004 - 09:20

Anneke:

Freek van harte gefeliciteerd met je verjaardag, maak er ondanks de drukte andere omstandigheid een gezellige dag van met elkaar. op naar de volgende verjaardag 1 dec. van Dick K.

• 29 November 2004 - 11:12

Vera En Ben:

Freek, Marco kent ons beter (hij is ook pas jarig geweest), maar toch van harte proficiat.

• 29 November 2004 - 11:13

Vera En Ben:

Ha, Marcootje
    Gaat ie nog een beetje ?
    Ingrid redt zich nog prima hoor.
    We houden wel een oogje in het zeil.
    Het ga je goed en tot schrijfs maar weer.

• 29 November 2004 - 11:16

Korkie En Meneer De Uil:

Ha Marco, alles goed, jongen ?
    We wensen je alle goeds toe en denken veel aan je.
    Groetjes
    PS Ingrid is erg mooi geworden met haar geverfde koppie.

• 29 November 2004 - 11:57

Huisje:

hallo allemaal
    freek van harte gefelicteerd met je verjaardag hopen dat je toch nog een leuke verjaardag hebt gehad maar zoals het blijkt was het toch nog goed gekomen met het gebak erbij en de ballonnen
    jongens hou jullie taai daar inde vreemde

• 29 November 2004 - 13:18

Levina:

Lieve Freek, voor als je geen tijd vandaag hebt voor je prive-mail: 26 jaar geleden was je net 3 kwartier oud, het ziet er nu allemaal wel even anders uit. Veel plezier met je ploeggenoten en als je terug bent doen we het gewoon dunnetjes over!!

• 29 November 2004 - 13:38

Debbie:

Gefeliciteerd Freek! Maak er toch maar een leuk feestje van!

• 29 November 2004 - 13:41

Marinus & Mirjam En De Kids:

Beste Freek, gefeliciteerd met je verjaardag. Wij zullen een op je gezondheid drinken!

• 29 November 2004 - 20:20

Maarten V. E:

Ha Kerel,
    Van Harte gefeliciteerd met je 26ste. Deze keer een zomerse verjaardag, maak er wat leuks van want volgend jaar regent het gewoon weer op je verjaardag.
    Groet,
    MVE

• 29 November 2004 - 20:59

Joanie:

he lieve schat gefeliciteerd.
    Jammer dat ik niet bij je kan zijn maar de volgende 60 ben ik zeker van de partij!!!!hou van je en mis je heel erg!liefs je meissie

• 29 November 2004 - 23:00

Vader:

Zoon, al op de Msn getroffen maar ook hier van Harte vanuit een druilerig LS.

Goede tijd de komende dagen.

Liefs van ons allemaal.

• 29 November 2004 - 23:37

Hallo Freek:

langs deze weg ook nog van harte gefeliciteert met je verjaardag van oma en opa a leuk dat je belde oma,s verjaardag zit
    er op we gaan slapen

• 30 November 2004 - 00:01

Rkirak:

Freek; Van harte gefeliciteerd. Maak er wat moois van daar. Succes en wees voorzichtig!

• 30 November 2004 - 00:25

Miriam Linders- Mestrom:

Hoi Freek,

Ik weet wel niet wie je bent. Maar toch van harte gefeliciteerd met je verjaardag daar in de zandbak. Maak er een mooie dag van en pas goed op jezelf. Ik wens je veel geluk toe en een geweldige thuiskomst met al je vrienden en jer meisje.

groetjes

• 30 November 2004 - 01:35

Aschwin En Chantal:

dag lekker wijf alsnog van harte gefeliciteerd vanuit grauw en grijs voorschoten.
    xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

• 30 November 2004 - 07:54

Tante Neeltje:

Happy Birthday from your Fam. in Canada . The best of luck

• 30 November 2004 - 10:52

Heej:

heej,alles gaat daar goed.

• 30 November 2004 - 11:17

Rumaythah Online:

Dag Mark
    Denk je aub nog aan de foto's die ik je gegeven heb van ons hier in Rumaythah!!!
    Groetjes

• 30 November 2004 - 14:34

Je Tantetje:

Leuk fotootje, maar tantetje heeft voor jou een veel leukere!!!!!!!!!!!

• 30 November 2004 - 14:44

Frouwke/Robin:

Hoi Freek. Je kent ons wel niet, maar zijn familie van Gerard K.We willen je bij deze nog feliciteren met je verjaardag. Ik neem aan dat je toch nog een leuke dag hebt gehad met je collega's die zullen er wel een leuk feestje van gemaakt hebben. Groetjes

• 30 November 2004 - 21:45

Carin:

Gefeliciteerd Freek.
    En marco de groeten van je zusje!!
    Doei

• 30 November 2004 - 23:12

Lucienne (partner René Bl. KMAR):

Van harte gefeliciflapperdestaart daar in As Samawah! En je familie hier in Nederland. Jullie hebben toch wel een feestje gebouwd daar?

• 01 December 2004 - 07:47

Rog: