Na regen komt... - Reisverslag uit As Samawah, Irak van mppelsfir5 - WaarBenJij.nu Na regen komt... - Reisverslag uit As Samawah, Irak van mppelsfir5 - WaarBenJij.nu

Na regen komt...

Door: Mark G

Blijf op de hoogte en volg

21 November 2004 | Irak, As Samawah

Zo weer even een update vanuit Irak.

De laatste paar dagen is het eigenlijk alleen maar goed weer geweest met veel zon en hoge temperaturen.
Daarom stond iedereen ook wel te kijken dat het gisteren zo maar begon te regenen. In de nacht van vrijdag op zaterdag begon het met regenen en niet een klein beetje ook.
Resultaat.... Overal plassen op het kamp en als je een stukje gelopen had was je minimaal een paar centimeter gegroeid van al het klei dat aan je voeten bleef kleven..

Het gezegde " Na regen komt zonnenschijn" gaat inmiddels gelukkig al weer op. De zon staat inmiddels al weer hoog aan de hemel zijnbest te doen en iedereen loopt weer vrolijk rond met zijn/haar zonnebril. Maar gelukkig hebben wij sommigen in ons midden (waaronder Tjerk) die het weer een beetje aangenaam maken voor de ingang van de werktent. Vol lof!

Ook willen wij gaan beginnen met een voorstel ronde van iedereen. We beginnen deze keer met de 2 HID's (Hoofd Inwendige Dienst) Gerard K. en Mark G. Deze zijn tevens ook de webmasters van deze site. Wie het de volgende keer zullen zijn.... Ik zou zeggen kom gewoon vaak kijken !

Een vriendelijke woestijngroet,

MP-pel SFIR 5

• 21 November 2004 - 09:05

Anneke:

ik zou haast willen zeggen gerechtigheid voor alle regen sneeuw en hagel en natte voeten die wij al hebben mogen krijgen. Zo weten jullie bij thuiskomst gelukkig nog wat regen en blubber is ,is het niet zo'n grote cultuurshock! succes daar iedereen (hopelijk is jullie straat nog een beetje begaanbaar en kan de zwembroek in de kast blijven?)

• 21 November 2004 - 09:13

Frank:

ha broer alles goed aan die kant,golden earing was top,met rogier niet, had het kaartje af gegeven dacht dat hij moest voetballen alles afgelast vanwege het slechte weer hier in Ned hahahaha,he ajax-graafschap 5-0 ze komen er weer een beetje boven op.he de groetjes en we horen van je polly

• 21 November 2004 - 09:31

Frouwke/Robin:

Bij ons is het na sneeuw komt zonneschijn(1 gr)Wat leuk die foto's. Je hoeft nog niet naar de kapper Gerard .Vanmiddag hebben we een feestje. Wezullen er een op jou drinken. Heel veel sterkte gewenst . xxx .

• 21 November 2004 - 09:53

Ellen:

Hoi Mark, zo te zien is je hoofd nog steeds niet helemaal kaal, jammer hoor.... ;) Leuk om weer wat foto's te zien!!! Hier is alles goed en je krijgt de groetjes van Edje!!!
    Kusjes!

• 21 November 2004 - 10:21

Huisje:

hoi
    hier heeft het vannnacht gevroren het is nog mistig en koud morgen zou het veelvuldig en langdurig regenen ben benieuwd want in nederland kan je er nooit van op aan met het weer het gaat jullie hopelijk goed
    hou jullie taai
    groetjes

• 21 November 2004 - 10:33

Het Thuisfront:

hoi ronald b.

het is hier nu droog, maar het heeft gister onwijs gesneeuwd.
    jammer dat je het gemist hebt, als het weer sneeuwt zal ik een foto voor je maken dan kun je die zien als je thuis bent.
    verder hoop ik dat jullie niet van suiker waren en dus niet gesmolten zijn.
    doe voorzichtig.
    ik moest je van iedereen de groetjes doen.
    liefs je zus

• 21 November 2004 - 11:22

De Bontekoetjes:

Hoi Gerard,
    Leuk die foto's! Er is goed te zien dat jullie veel regen hebben gehad, maar we zien ook de strakblauwe lucht. Hier is het winter...
    Zijn jullie zelf wel drooggebleven?
    Groetjes van de Bontekoetjes.

• 21 November 2004 - 12:04

Janneke:

Nou Tsjerk, ben trots op je dat je zo om je medemens denkt, laat ze daar niet verzuipen....kanjer!

• 21 November 2004 - 12:33

Debbie:

Er is al genoeg gezegd over het weer hier én daar, dus ik wil even zeggen dat ik dat voorstellingsrondje een heel leuk idee vind! Kun je wat gezichten aan namen koppelen... Enne Tjerk... goed werk, 100 punten!! Groetjes aan iedereen en natuurlijk een dikke x voor Henry (houden jullie t nog een btje met m uit???)

• 21 November 2004 - 16:35

Rkirak:

Ha die Gerard en Mark; Jullie site is super en ik hoop dat jullie er net zo veel plezier aan beleven als wij als achterblijvers. Anneke schrijft dat ze hoopt dat de zwembroek in de kast kan blijven, maar ik hoop voor jullie dat je hem toch nog regelmatig aan kunt hebben. Kom je ten minste nog met een bruin gekleurde huid terug. Kunne wij weer jaloers zijn (alleen op dat kleurtje natuurlijk!) He groeten, aan allemaal.
    Succes daar!!!!

• 21 November 2004 - 17:19

Theunis/Anja/Wybren En Bram:

Succes iedereen (en speciaal voor jullie webmaster Gerard) Alles goed??
    TIP voor deze avond: moddergevecht (nu het nog kan).

• 22 November 2004 - 10:10

Tikoes:

Hoor niet bij de achterblijvers van MP-pel, maar van een andere groep. Bekijk wel vaak jullie site omdat het de enige is met zoveel foto's. Dat is leuk voor het thuisfront, ook van andere eenheden! Ga zo door!

• 23 November 2004 - 14:43

Rob:

Hallo Hans hier een groet uit Bem. wij zijn blij dat je goed bent aangekomen in Irak, volgens de mail. vanmorgen nog een half uur met wouter aan de telefoon gehangen hij maakt het bijzonder goed in het kangoroe land hij gaat nu 3 dagen naar een eiland met mooie vrouwen zegd hij en heel veel drank ik zij nog denk je nog aan die andere top safe dingen dus dat word weer genieten ???De Golden earing was genieten Nel en ik kwamen tot 6 bekende nummers daarna waren we dronken.
    vanavond hebben we een diner in 8 gangen een reis rond de wereld dus van ieder land een gerecht bij Jesper op school samen met Eric en Liesbeth meschien komen we nog in de buurt kunnen we even koffie drinken .
    Dit weekend gaan we naar Parijs het cadeautje van Jesper en nick misschien zie ik je wel van de eifeltoorn grapje. Hans en je collega's veel sterkte en een dikke vette kus gr. Rob

• 23 November 2004 - 17:36

Thea:

Hallo Hans.vandaag zijn wij 20 jaar getrouwt vannavond gaan we lekker uit eten. afg weekend hebben Nel en Marloes bij ons geslapen. alleen de volgende dag wilde de auto niet starten je raad het al de accu verder is hier alles in orde groetjes Thea.

• 23 November 2004 - 21:30

Mark:

Veel succes daar in Irak en ik lees je berichtjes met veel plezier. Je weet Gods eigen wapen,zonder vrees en zonder blaam De groeten uit Apeldoorn van lichting 67-3 101 Marbat

• 23 November 2004 - 21:32

Mark:

Lichting 67-3 101 Marbat
    Bert Ammeraal

• 24 November 2004 - 00:13

Wally:

HE VTG,
    al een paar mooie dames gespot daaro? tja, het zaky daaro tussen je bene dat zal wel een skippybal worden. ga je ruiken. latex

• 24 November 2004 - 10:15

Rowie:

He hoi,leuk joh, zo'n site kunnen we mooi alles een beetje volgen? Gaat alles een beetje goed daar?? Hier in het kikkerlandje is het lekker koud,,, dus geniet maar van de zon daar!

Succes!!! Groetjes Kissmo22

• 01 December 2004 - 19:42

Cor:

He Tjerk, ik zie dat je aan het werk bent. Ben ik niet van je gewend. Je zult de volgende dag wel last hebben gehad van spierpijn.