MPpel Aangekomen As Samawah
Door: Gerard K
16 November 2004 | Nederland, Apeldoorn
Morgen een dag van orienteren en verkennen, waarbij Albert het commando overneemt.
Vrijdag zwaaien we het MPpel 4 uit waarna we er zelfstandig voorstaan.
De eerste indrukken zijn positief de werkzaamheden uitdagend. We hebben er zin in!
Geweldige die reacties op onze site.
Ivm veiligheid svp alleen de voornamen en maximaal 1e letter achternaam vermelden
16 November 2004 - 17:33
Henk, Ine, Tom En Lieke:
Hoi Gerard,
Fijn om te horen dat jullie goed aangekomen zijn na zo'n lange reis. De site werkt perfect! We kunnen nu mooi op de hoogte blijven.
Succes en groetjes! -
16 November 2004 - 17:34
Huisje:
bedankt voor je mail
ik hop dat jullie gezond blijven en ondanks alles het plezier en de humor niet uit het oog verliezen
en jullie zelf blijven ondanks de moeilijke tijden die jullie te wachten staan
in gedachten blijf ik aan jullie allemaal denken tot jullie weer behouden terug zijn bij jullie naasten -
16 November 2004 - 17:59
Mirjam:
het is goed te horen dat jullie aangekomen zijn na zo`n lange reis ,cor hou je taai en we houden van je ,veel kusjes van ons allemaal -
16 November 2004 - 18:14
Ben En Veertje:
M wees voorzichtig alsjeblieft. We blijven aan je denken. -
16 November 2004 - 18:26
Hans:
fijn dat jullie er zijn.Hoop dat alles goed gaat.
Doe voorzichtigook voor je collegas
Groeten gerrie -
16 November 2004 - 18:36
Nel En Marloes:
Wij zijn erg blij te horen, dat jullie allemaal veilig aangekomen zijn te As Samawah,de details hoor ik nog wel. Zorg goed voor jullie zelf! -
16 November 2004 - 19:05
Hans:
Hans, fijn te horen dat je goed aangekomen bent :) Ik hoop dat je lekker kunt slapen vanacht. Groetjes Manon & ivo -
16 November 2004 - 20:29
Lent:
Hoi Gerard,
Leuk om op deze manier contact te kunnen houden. Maak er met z'n allen wat van.
Groetjes! -
16 November 2004 - 22:10
Rkirak:
Hoi Gerard K. Toppie dat je nu al bezig bent op je site. Succes daar aan jou en alle anderen natuurlijk!!!!
We houden contact. -
17 November 2004 - 05:02
Wouter P:
ha ff een berichtje achterlaten voor mn ouwe..haha.blij dat je goed bent aangekomen.aangezien dat je nu geen bier meer mag drinken, drink ik er vanavond wel 2...gelukkig heb ik daar geen moeite mee.. -
17 November 2004 - 05:45
Mariska D V:
Hoi Ronald. Ik ben blij dat jullie veilig zijn aangekomen.
Leuk om via deze site op de hoogte te blijven.
Succes de komende tijd.
Groetjes -
17 November 2004 - 07:52
Tante Joan:
Goed dat jullie veilig aangekomen zijn, vooral jij Frederik.
Wat een leuke site.
Veel succes daar!!! -
17 November 2004 - 09:29
Petra S:
Geld dit ook voor de jongens in Ar Rumaytah? Ik hoop dat er over de andere plaatsen ook informatie op deze site komt. Brilsmurf ik heb gehoord dat je goed bent aangekomen.
Ik hou van je en kusjes van ons tweetjes. -
17 November 2004 - 12:12
Danielle En Dominique:
Hoi Chris en natuurlijk alle anderen,
Fijn dat jullie goed zijn aangekomen en maak er ondanks alles een kei leuke tijd van.
Hier is alles oke
groetjes -
17 November 2004 - 12:17
Hans P.:
Hoi Hans even een groet van mij.Ik hoorde dat jullie goed zijn aangekomen,na dat is dan al meegenomen.Nou weer goed hier aankomen dan hebben wij dat ook weer gehad. Hans het gaat je goed in de vreemde, heel veel groeten voor alle jongens van Fokke en Gerda -
17 November 2004 - 14:34
Ruth B:
Hallo brilsmurf hou je recht we denken aan je met de karnaval bestormen
we je huis voor de overkant de groetjes
ruth en de karnavallisten -
17 November 2004 - 16:43
Ingrid:
hoi smulsmurf fijn dat je goed aangekomen bent daar heel veel succes ook voor de rest van je collega's en fijne verjaardag vrijdag drink er eentje op je
liefs ingird -
17 November 2004 - 17:01
Hallo Broertje,
Ben blij dat je goed bent aangekomen! Hou je taai..
Groetjes van je zusje Carin -
17 November 2004 - 17:56
Ellen:
Hoi Mark,
Fijn fat iedereen goed is aangekomen en dat jullie er zin in hebben! Ben erg benieuwd naar de eerste foto's, hoop dat ze snel te zien zullen zijn! Bij deze allemaal veel succes en houd je taai!!! -
17 November 2004 - 18:21
Pieter VdB:
Hey, luitjes. Hoe is het daar??? Lekker warm en alles rustig en vermaken jullie je een beetje. Hoe is het met Gerard K? Nog steeds een vakantiegevoel?
Wens jullie veel sterkte en tot horen of berichten!!! SUCCES -
17 November 2004 - 18:57
Tacticman (Robin K.):
Hoi Gerard K.(pa).Alles goed in de woestijn.Heb je al enge beesten gezien,mail wat foto's ervan. Waren de FRIKANDELLEN weer lekker.Ik wens je veel sterkte in je vakantie-paradijs.Groetjes aan iedereen. -
17 November 2004 - 19:04
Jo Van De Speeltuin:
Hoi allemaal. De kop is eraf. Maak er een mooie speeltuin van. e bl;ijven jullie volgen -
17 November 2004 - 19:09
Anita , Frits:
Gerard K via vrouw heben wij deze site leuk om jou te volgen Hou je taai en veel suc6 -
17 November 2004 - 21:05
Johnw:
een tegekke pagina zet hem op daar. -
18 November 2004 - 12:14
Vera En Ben:
HoiEmmetje,
Fijne verjaardag vrijdag en hou je haaks. Wij drinken er ook nog wel eentje op. -
18 November 2004 - 14:32
Herman & Sjannie:
Ha Chris en kornuiten !
Het Ga jullie goed. Zou mooi zijn als we regelmatig foto's en eventueel filmpjes van jullie en jullie werk zouden kunnen zien.
Uiteraard wat geen problemen geeft.
Chris en Collega's houd je haaks.
Groetjes het lichtpuntje ! -
18 November 2004 - 18:39
Marc En Saskia:
Hoi Marco fijne verjaardag morgen. sorry dat we niet langskomen. zien je in zutphen dan halen we het wel in! groetjes -
18 November 2004 - 21:48
Har En Sien:
Leuke site!!!
Succes Henry (en collegae) en maak er iets onvergetelijks van....
Greetzz van ons -
19 November 2004 - 09:16
Hallo marco,
Van harte gefeliciteerd met je verjaardag!!!!!
Volgend jaar vieren we gewoon dubbelop...
groeten Pa en Ma en je zusje Carin -
Goed aangekomen dus. Succues en tot de volgende keer. -
19 November 2004 - 22:07
Je Tantetje:
hoi Freekie,
je eerste kaartje is gepost hoor.
Groetjes van ons -
20 November 2004 - 17:29
Ine En Jorieke:
Hoe is het met onze Tokkie?
Zo te zien is onze Tokkie al weer bijgekomen van de reis. We wensen je nog veel succes toe!
Veel liefs Ine en Jorieke -
20 November 2004 - 18:17
Gerard:
Hoi Gerard,
Blij om te horen dat je goed bent aangekomen, lekker temperatuurtje hè?
Op welke bladzijde van je stripboek ben je alllllllll???!!!! zit je inmiddels al in je nieuwe onderkomen.Leuk om zo op de hoogte van alles te blijven.
groetjes Joop Yvon Marloes
en Judith. -
20 November 2004 - 22:13
Je Tantetje:
hee Freekie,
Las vandaag de krant, oeps
de tekst van het eerste kaartje is wel gepast :)
Groetjes en een dikke X